forum elbląskiego undergroundu
Nie rozumiem jak można przyczepić tego rodzaju muzę do określonego wieku, gdyby to jakieś fasolki były czy coś to jeszcze , no ale dupa z tym, co człowiek to inne zdanie jak widać. A pieczątka daje rade tylko pod względem trwałości, bo jeszcze się nie zmyła ;p, napis niestety słabo widoczny.
Katasza napisał:
koncert skierowany do osob troche starszych? a to dlaczego? muza niezbyt ambitna, imho w sam raz dla dzieciakow
do troszeczke starszy chociażby dlatego że parę lat temu było sporo zespołów grających taką muzę i starsi są do takiej przyzwyczajeni, teraz wszędzie króluje metalcore, ewentualnie metal/hardcore : D.
Member
gregor napisał:
[
taką muzę i starsi są do takiej przyzwyczajeni.
tzn jaką?
jak ten pierwszy zespół czy ten drugi?
czy ja jestem z tych młodszych czy starszych?
dziwne te wasze koncepcje klasyfikacji
Ty zaliczasz się do generacji starszych robotów, odniosłem wrażenie że zespoły bardziej przypadły do gustu starszej ekipie, dlatego tak napisałem. oczywiście są wyjątki i dobrze.
Member
gregor napisał:
kibice olimpii rozbawili na wyjściu.
.
Co zrobili?
Są fotki z koncertu?
Ostatnio edytowany przez Smoczy_San (2008-08-09 11:03:09)
zaśpiewali antystomilowską piosenkę i pozdrowili lewicującą młodzież. brzmi błacho ale mnie to rozbawiło na parę minut. fotek dużo robiły dziewczyny które przyjechały z francuzami, ale wrzucą to na serwer dopiero po powrocie do francji, czyli coś koło 7-10 dni.
Member
pierwsza partia fotek widzianych okiem profesjonalnej fotoamatorki Anny http://picasaweb.google.com/octopus6669 … EPJaszczur
ale kolorowe fotencje..... malo ZLLLLOooOOOO. aha:D a fajne te chlopaki z francji:> nice nice!:> zaczynam zalowac ze nie zaszczycilam swoja obecnoscia:P
chłopaki z Francji niedawno grali kilka koncertów w Japonii.zdjęcia są fajne, znajdziecie je na myspace zespołu.
www.myspace.com/escarres
www.myspace.com/escarres
www.myspace.com/escarres
szczególnie impreza pod mostem interesująca.
Member
japońcy docenili ten DOBRYStyl i ściągnęli z tak daleka.
A ty Żeś wahania miał czy do elbląga ich zapraszać - pamiętam, pamiętam jakem musiał interweniować